3D ALB
Hamburger Catering

Pellushi

Menu>

Per 3D ALB


3D ALB, nje kompani e themeluar nga 2 studente te mrekullueshme dhe te dalluara te Universitetit “Kadri Zeka” ne Gjilan, te cilat ju mundesojne qe skicat, portretet, ide dhe koncepte te ndryshme t’i shenderroni ne realitet 3 Dimensional, te prekshme, te perjetueshme te cilat mund ti prezentoni para miqeve, klienteve, bashkpunetoreve dhe paleve te tjera te interesit.Kontakt


Ne ofrojmë 3D printime dhe dizajnime. Ke ndonje ide ne mendjen tënde? - porositeni dhe mund ta keni ne dorën tuaj. .

Mund te na kontaktoni ne numrin +383 44 778 697 ose email [email protected]